Matematik

målestoksforhold

26. marts 2020 af annika78 - Niveau: 9. klasse

jeg har brug for hjælp til den her

på en tegning er følgende længder målt. de er tegnet i forhold 1:6. hvad er de i virkeligheden.

15mm

11cm

0,25 m

2,5cm 

svaret skal angives i cm


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2020 af StoreNord

MF=\frac{model}{virkelighed}    eller    \frac{1}{6}= \frac{15}{virkelighed}


Skriv et svar til: målestoksforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.