Matematik

Grafen for den lineære funktion

27. marts 2020 af l24 (Slettet) - Niveau: C-niveau

håber nogen kan hjælpe tak på forhånd :) 

Grafen for den linære funktion f(x) = a * x + b går gennem punkterne (3,7) og (12,10) 

a) bestem tallet a
b) bestem tallet b 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2020 af PeterValberg

Se video nr. 4 og 6 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. marts 2020 af mathon

\small \small \small \small \begin{array}{llll} a)\\ &\textup{Du har:}\\&&7=a\cdot 3+b\\&&10=a\cdot 12+b&\textup{\oe verste ligning tr\ae kkes fra nederste}\\\\&&3=9a\textup{ ...} \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. marts 2020 af mathon

\small \begin{array}{llll} b)\\ &&7-a\cdot 3=b\textup{ ...} \end{array}


Svar #4
27. marts 2020 af l24 (Slettet)

Mange tak :) 


Skriv et svar til: Grafen for den lineære funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.