Matematik

overfladareal

28. marts 2020 af sandi445 - Niveau: A-niveau

hej. se vedlagt fil håber i kan hjælpe mig.

tak på for hånden. 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2020 af ringstedLC

Du skal bruge fremskrivningsfaktoren for en potensfunktion:

\begin{align*} F_y &= {F_x}^{\,a} \\ O\cdot F_y &=0.31\cdot (F_x\cdot m)^{0.425}\;,\;F_x=115\%=1.15 \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. marts 2020 af Germanofil (Slettet)

#0

Anvend ry = ( ( 1 + rx )a - 1) · 100 %, hvor rx = 15 % = 0, 15 og a = 0,425.

P.S. "For hånden" ligefrem? :-)


Skriv et svar til: overfladareal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.