Matematik

Binominalfordeling

29. marts 2020 af Danmark2018 - Niveau: B-niveau

For en binominalfordelt stokastisk variabel X er sandsynligheden for X=5 givet ved 

P(X=5)=K(12,5)*0,8*0,27

- Angiv sandsynlighedsparameteren og antalsparateren for X


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2020 af AMelev

Se FS side 31 (185) & (188).


Svar #2
29. marts 2020 af Danmark2018

#1

Se FS side 31 (185) & (188).

Hvad skal der ind på n og p's plads? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. marts 2020 af janhaa

#2
#1

Se FS side 31 (185) & (188).

Hvad skal der ind på n og p's plads? 

Bin(n,p) = Bin(12, 0.8)


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. marts 2020 af AMelev

#2
Sammenlign dit udtryk og det, der står i (188). ?Skriv evt. de to udtryk under hinanden.
Hvad står på n's plads og hvad står på p's plads.


Svar #5
29. marts 2020 af Danmark2018

#4

#2
Sammenlign dit udtryk og det, der står i (188). ?Skriv evt. de to udtryk under hinanden.
Hvad står på n's plads og hvad står på p's plads.

Forstår det ikke. Det skal også laves uden hjælpemidler


Brugbart svar (0)

Svar #6
29. marts 2020 af AMelev

Formelsamlingen er netop eneste tilladte hjælpemiddel til eksamen Del 1. Derfor er det en rigtig god idé at blive fortrolig med den hurtigst muligt - eksamen er lige rundt om hjørnet.

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Svar #7
31. marts 2020 af Danmark2018

#6

Formelsamlingen er netop eneste tilladte hjælpemiddel til eksamen Del 1. Derfor er det en rigtig god idé at blive fortrolig med den hurtigst muligt - eksamen er lige rundt om hjørnet.

sandsynlighedsparameteren er 0,8 og antalsparameteren er 12, ik?


Brugbart svar (0)

Svar #8
31. marts 2020 af AMelev

Jep!


Skriv et svar til: Binominalfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.