Matematik

Omskrivning

30. marts 2020 af qwerty18 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan kan jeg omskrive \frac{\sqrt{6}}{6} til \frac{1}{\sqrt{6}}?


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. marts 2020 af ringstedLC

Forkort med √6


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. marts 2020 af Anders521

# 0

Ja, gør som i # 1, da 6 = √6 ·√6


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. marts 2020 af Capion1

En anden måde at se det på:

\frac{\sqrt{6}}{6}=\frac{\sqrt{6}}{\left ( \sqrt{6} \right )^{2}}=...


Svar #4
30. marts 2020 af qwerty18 (Slettet)

Mange tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.