Matematik

vektorer

01. april 2020 af math082r (Slettet) - Niveau: B-niveau

er der nogen der kan hjælpe mig med opgave c??


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. april 2020 af peter lind

(a-b)2 = a2 + b2 -2a·b


Svar #3
01. april 2020 af math082r (Slettet)

#2

(a-b)2 = a2 + b2 -2a·b

ja, men jeg har ikke b


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. april 2020 af peter lind

Du har at |b| = 11


Skriv et svar til: vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.