Matematik

Monotoniforhold

06. april 2020 af Valonca96 (Slettet)

Er der nogle der kan hjælpe mig med f'(x) i 1

Se vedhæftet fil 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2020 af Germanofil (Slettet)

#0

Vi mangler filen.


Svar #2
07. april 2020 af Valonca96 (Slettet)

Beklager! Har vedhæftet filen :-) 

Vedhæftet fil:Udklip33.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. april 2020 af Germanofil (Slettet)

#2

Der står ikke noget om hjælpemidler el. ej, så du kan sagtens anvende dit CAS-værktøj til at bestemme f'(x) i opgave 1.
Hvis du vil have regneregler til at hjælpe dig videre med udregningerne, så sig endelig til.


Svar #4
07. april 2020 af Valonca96 (Slettet)

Vil gerne have regnereglerne... Fordi har løst opgaven, men vil gerne øve mig uden Cas hvis det giver mening


Brugbart svar (1)

Svar #5
07. april 2020 af Mathias7878

Benyt, at

  (k \cdot x^n)' = k \cdot n \cdot x^{n-1}

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #6
07. april 2020 af Germanofil (Slettet)

#4

Ja, nu er regnereglen blevet angivet i #5, og selvfølgelig giver det mening at ville øve uden et CAS-værktøj.
Beklager jeg ikke var hurtigere på tasterne. :-)


Skriv et svar til: Monotoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.