Matematik

Hjælp - Tusind tak

13. april 2020 af sabri32 (Slettet) - Niveau: B-niveau

En som kan hjælpe med denne opgave ved ikke hvordan jeg begynder på den.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2020 af janhaa

f(x) = 0

x5 - 3x2 + 1 = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2020 af AMelev

                         
a) Benyt dit CAS-værktøj til at løse ligningen f(x) = 0.

b) Bestem nulpunkter for f '. Benyt derefter fortegn for f ' eller grafen for f til at bestemme monotoniforhold og minimum.


Skriv et svar til: Hjælp - Tusind tak

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.