Matematik

Logaritmefunktioner

15. april 2020 af javannah5 - Niveau: C-niveau
Er der nogle der kan finde ud af at lave opgaven der ligger i vedhæft fil, hvis ja vil jeg også gerne have en fremgangsmåde til hvordan den løses
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2020 af AMelev

                                         
n = 1'tallets pladsnummer, regnet med fortegn, til venstre for kommaet (startende med plads 0): 10n, så fx 1 = 100, 1000 = 103 og 0.001 = 10-3.
log(10n) = n, så fx log(0.001) = log(10-3) = -3

10log(x) = x, så fx 100.8451 = 10log(7) = 7, da 0.8451 = log(7)


Skriv et svar til: Logaritmefunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.