Matematik

banekurve -vektorfunktion

15. april 2020 af DeepOcean - Niveau: A-niveau

Hej .

jeg har en opgave hvor jeg skal bestemme koordinator til de punkter på banekurven hvor farten er mindste ?

Er det nogle de har ide .

Jeg er klar over at man skal diff vektorfunktionen og bagefter sætte x`(t) = 0

så finde jeg t og sætter t værdien i vektorfunktion ,men jeg tror jeg lave fejl !!?

Jeg vedhæfte opgave og vektorfunktion forskrift


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2020 af janhaa

r ' (t) = v(t) = [2t, 3t2 - 6] = 0

t = 0

t = +- sqrt(2)


Svar #2
15. april 2020 af DeepOcean

så har vi 3 punkter fordi vi har 3 t værdier IK?


Skriv et svar til: banekurve -vektorfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.