Kemi

Reaktionsskema

15. april 2020 af MimiJac - Niveau: C-niveau

Hvordan kommer jeg videre herfra? Se vedhæftede.

Der er vel ingen koefficienter?

Vedhæftet fil: Skærmbillede (61).png

Brugbart svar (1)

Svar #1
15. april 2020 af marielinge

Da forholdet er 1:1 er din mol det samme ved dem alle sammen. Så nu har du din stofmængde og molarmasse for hver og kan bestemme massen givet ved: m = M * n


Svar #2
15. april 2020 af MimiJac

Så alle har 0,86 mol? Hvordan det når du den første indeholder alle atomerne og de 3 andre er delt op?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. april 2020 af mathon

           \small \small \begin{array}{lllll}\textup{gasvolumen ved}\\ \textup{20} \degree C\textup{ og }1\;bar\textup{:}&\left(0.024374\;\frac{m^3}{mol} \right )\cdot n =\left ( 24.374\;\frac{L}{mol} \right ) \cdot n\end{array}


Skriv et svar til: Reaktionsskema

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.