Matematik

potensfunktioner

16. april 2020 af Hjælposvidør - Niveau: A-niveau

Hej skal have hjælp til en opgave om potensfunktioner kan ikke forstå hvad (4,3)= 3,1


Svar #1
16. april 2020 af Hjælposvidør


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. april 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. april 2020 af peter lind

y = 3,1 = b*a4,2 og y = 10,3 = b*a9,1


Skriv et svar til: potensfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.