Fysik

Gnidningskraft

17. april 2020 af XXXX121221

ft=m*g

ft=220g*9,68=2129,6     (9,68 er beregnet udfra eget forsøg)

Nogen der vil hjælpe med at beregne gnidningskoefficienten og my


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2020 af janhaa

F=\mu mg

F=u*mg

u/my er friction 


Svar #2
17. april 2020 af XXXX121221

Så for at finde my er det F/mg?


Svar #3
17. april 2020 af XXXX121221

Hvad er F så


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. april 2020 af janhaa

#2

Så for at finde my er det F/mg?

ja


Svar #5
17. april 2020 af XXXX121221

Hvordan finder jeg F


Skriv et svar til: Gnidningskraft

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.