Matematik

parameterfremstillinger

17. april 2020 af hng90210 - Niveau: B-niveau

Nogen der har et godt tip til hvordan denne opgave løses nemmest i geogebra eller wordmat? (opgaven er vedhæftet)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. april 2020 af mathon

                      \small \small \begin{array}{llll}a)& \textup{solve}\left(\left\{\begin{array}{lll} -22+68t = 5 +70s \\ &,\left\{s,t\right\} \\30-46t = 3+40s \end{array} \right. \right ) \end{array}


Skriv et svar til: parameterfremstillinger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.