Matematik

2 grads model af typen

17. april 2020 af Mettes3

nogen der ved hvordan jeg opstiller en model af  den type der er beskrevet?  bruger cas nspire 

Vedhæftet fil: Opgave 1.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. april 2020 af AMelev

                                     
l_x:= {.......} (x-værdierne)
l_y:= {.....} (f-værdierne}
QuadReg l_x,l_y
f(x):=stat.regeqn(x)


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. april 2020 af peter lind

Du skal lave en kavadratisk regressionsmodel. Det er noget du skal bruge dit CAS værktøj til


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. april 2020 af AMelev

Alternativt i "Lister/Regneark", se fx dette link.


Svar #5
18. april 2020 af Mettes3

Super mange tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: 2 grads model af typen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.