Matematik

Banklån og realkreditlån

21. april 2020 af Nbl2410 - Niveau: B-niveau

Jeg har vedhæftet et billede af opgaver som jeg søger hjælp til. Det er især til at finde de rigtige formler jeg skal bruge : ) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2020 af mathon


Brugbart svar (3)

Svar #2
21. april 2020 af mathon

\small \begin{array}{llllr}a)\\&\textup{egenbetaling:}&2\,995\,000\cdot 0.05&\textup{kr}&149\,750,00\\\\& \textup{m\aa nedlig effektiv rente:}\\\ & \qquad \textup{realkredit\aa n:}&\left (1.01^{\frac{1}{12}}-1 \right )\cdot 100&\%&0{,}083\\\\& \qquad \textup{bankl\aa n:}&\left (1.05^{\frac{1}{12}}-1 \right )\cdot 100&\%& 0{,}4074\\\\& \textup{m\aa nedlig ydelse:}\\&\qquad \textup{realkreditl\aa n:}&\frac{2\,995\,000\cdot 0.80\cdot 0.00083}{1-1.00083^{-360}}&\textup{kr}&7\,702{,}08\\\\&\qquad \textup{bankl\aa n:}&\frac{2\,995\,000\cdot 0.15\cdot 0.004074}{1-1.004074^{-120}}&\textup{kr}&4\,740{,}61\\\\& \textup{samlede \aa rlige l\aa neomkostninger:}&&\textup{kr}&150\;036{,}96 \end{array}


Svar #3
21. april 2020 af Nbl2410

Tusind tak

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. april 2020 af Sara74

Hvordan får du nævneren til at være 1.00083? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. april 2020 af Sara74

Jeg har fundet ud af det. Det er pga formel, fordi der er parantes, men hvordan har du regnet det ud til 7702,08? Jeg får nemlig et andet svar


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. april 2020 af laylay12

hvad skal jeg så gøre hvis jeg skal - Bestem den månedlig ydelse på de to lån


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. april 2020 af laylay12

og sidste spørgsmål (Undersøg, om finansieringen af de to lejligheder opfylder dette ønske)??


Brugbart svar (0)

Svar #8
22. april 2020 af EmmaMartha (Slettet)

Jeg vil også gerne vide hvordan man undersøger om fianseringen af lejlighederne opfylder hendes ønske om kun at skylde 1.500.000 efter 10 år?


Brugbart svar (0)

Svar #9
22. april 2020 af kgsklo

Hvordan får du 150.036,96?
Lægger man ikke bare de samlede renteomkostninger sammen?

Skriv et svar til: Banklån og realkreditlån

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.