Matematik

Liter til m3

22. april 2020 af deihdeihawl (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan regner man fra liter til m3

Jeg ved at 1L = 0,001m3

Jeg skal omregne 590.130.000 liter.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2020 af mathon

     \small \begin{array}{lllll} 1\; L = \tfrac{1}{1000}\;m^3=10^{-3}\;m^3\\\\ 1=10^{-3}\;\frac{m^3}{L} \\\\ 590\,130\,000\;L=(590\,130\,000\;L)\cdot 1=(590\,130\,000\;L)\cdot \left ( 10^{-3}\;\frac{m^3}{L} \right )=590\,130\;m^3 \end{array}


Skriv et svar til: Liter til m3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.