Matematik

mat

23. april 2020 af rose0553 - Niveau: C-niveau

Beregn arealet af parallelogrammet som disse to vektorer udspænder:a = (3,7) og b= (4,8)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2020 af mathon

            \small A_{\textup{par}}=abs\left(det\left(\begin{bmatrix}3 &4 \\7 &8 \end{bmatrix} \right ) \right )


Svar #2
23. april 2020 af rose0553

den siger fejl


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2020 af apricotx

Hvad skriver du, som får det til at give en fejl?


Skriv et svar til: mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.