Matematik

Banklån og realkreditlån

24. april 2020 af Nbl2410 - Niveau: B-niveau

Jeg søger hjælp til opgave b. Har vedhæftet et billede : )


Svar #1
24. april 2020 af Nbl2410


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. april 2020 af mathon

\small \begin{array}{llllr}b)\\ &\textup{m\aa nedlig procentsats:}\\&\qquad \textup{prioritetsl\aa n:}&\left(1.0155^{\frac{1}{12}}-1 \right )\cdot 100 = &\%&0.1283\\\\&\qquad \textup{boligl\aa n:}&\left(1.039^{\frac{1}{12}}-1 \right )\cdot 100 = &\%& 0.3193\\\\ & \textup{m\aa nedlig ydelse:}\\&\qquad \textup{prioritetsl\aa n:}&y=\frac{2\,495\,000\cdot0.85 \cdot 0.001283}{1-1.001283^{-300}}=&\textup{kr}&8\,521{,}17\\\\& \qquad \textup{prioritetsl\aa n:}&y=\frac{2\,495\,000\cdot 0.15 \cdot 0.003193}{1-1.003193^{-300}}=&\textup{kr}&\underline{1\,940{,}80} \\\\& \textup{m\aa nedlig ydelse:}&&\textup{kr} &10\,461{,}97 \end{array}


Skriv et svar til: Banklån og realkreditlån

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.