Matematik

BINOMIALFORDELINGEN

25. april 2020 af dkmat (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med at løse følgende opgaver akut!

Den ene er vedhæftet.

Den anden er således;

En symmetrisk sekssidet terning kastes 180 gange.

a) Bestem det mest sandsnylige antal seksere.

b) Bestem de antal af seksere, der vil kunne betegnes som execptioenelle udfald i eksperiementet.

Tusind tak for hjælpen på forhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2020 af janhaa

a) n = 180, p = 1/6

E(X) = n*p = 180/6 = 30


Svar #2
25. april 2020 af dkmat (Slettet)

Tusind tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2020 af janhaa

b)\\ \sigma=\sqrt{np(1-p)}=\sqrt{25}=5


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. april 2020 af janhaa

#3

b)\\ \sigma=\sqrt{np(1-p)}=\sqrt{25}=5

sigma = sqrt(np(1-p)) = 5


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. april 2020 af AMelev

Husk kun én opgave pr. tråd, ellers bliver det let noget rod. 
Bortset fra det, er de to da vist samme opgave.
Væn dig til at bruge din formelsamling.

Ad a) Side 31 (180)
Det mest sandsynlige antal er middelværdien, hvis det er et helt tal. Ellers er det et af de to tal på hver side, og så må man beregne sandsynligheden for hver af dem og se, hvilken der er størst.

Ad b) Side 31 (181) og nederste figur side 32.


Svar #6
25. april 2020 af dkmat (Slettet)

Mange tak;)

Skriv et svar til: BINOMIALFORDELINGEN

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.