Matematik

En funktion f er givet ved

25. april 2020 af Benjamin0101 - Niveau: B-niveau

Hej jeg brug for hjælp til denne opgave i matematik. Den skal løses vha. TI Nspire.

Jeg har vedhæftet en fil med opgaven.

Håber i kan hjælpe.

Vedhæftet fil: mat billede opg 7.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2020 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. april 2020 af mathon

                \small \begin{array}{lllll}b)&\textup{Define }f(x)=x^3-2x+k\\\\& \textup{Define }g(x)=\frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} x}(f(x))\\\\& \textup{solve}\left(g(x)=0\textup{ and }x>0 \right ) \Rightarrow\quad x=\frac{\sqrt{6}}{3}\\\\& \textup{solve}\left(f\left(\frac{\sqrt{6}}{3}\right) =0,k\right )\Rightarrow k=\frac{4\sqrt{6}}{9} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2020 af peter lind

for en dobbletrod gælder det at f'(x) = 0


Skriv et svar til: En funktion f er givet ved

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.