Matematik

Udfyld skemaet

26. april 2020 af Emily34 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Er der nogle folk der kan hjælpe?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2020 af AMelev

Fortjeneste = Salgspris - Købspris ⇔
Salgspris = Købspris + Fortjeneste ⇔
Købspris = Salgspris - Fortjeneste
Tab = - Fortjeneste


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2020 af ringstedLC

\begin{align*} \text{Salgspris} &=\left\{\begin{matrix} \text{K\o bspris}+\text{Fortjeneste}\\ \text{K\o bspris}-\text{Tab}\end{matrix}\right.\;,\;\text{Tab}=-\text{Fortjeneste} \\ \text{K\o bspris} &=\left\{\begin{matrix} \text{Salgspris}-\text{Fortjeneste} \\ \text{Salgspris}+\text{Tab} \end{matrix}\right. \end{align*}


Skriv et svar til: Udfyld skemaet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.