Matematik

Bestemme vinkel A

26. april 2020 af Mettes3 - Niveau: C-niveau

Opgave 3A (med CAS)

Benyt konstruktionen til at bestemme vinkel A med 5 decimaler.

nogen der kan forklare hvordan man gør? Tak på forhånd :) 

Vedhæftet fil: 20200426_175711.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2020 af peter lind

AB = AC = 8,  BC= 6 det er ligebenet trekant  Kald midtpunktet af C = D. Find A/2 af trekant ACD


Skriv et svar til: Bestemme vinkel A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.