Matematik

Sandsynlighed

27. april 2020 af Sara6543 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg kan ikke lige umiddelbart komme på en løsning til b) 

Er det en ligning der skal opstilles..?

Vedhæftet fil: sands.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det lidt nemmere at hjælpe:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. april 2020 af PeterValberg

a) P(gul eller grøn) = P(gul) + P(grøn) = 0,25 + 0,15 = .....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
27. april 2020 af Sara6543 (Slettet)

Ja, har lavet a)

Har problemer med b)

Kunne jeg få et hint eller to til løsning af opgaven..?:)


Svar #4
27. april 2020 af Sara6543 (Slettet)

Jeg tænkte på at opstille en ligning men er lidt i tvivl....


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. april 2020 af PeterValberg

Umiddelbart skulle jeg mene, at du skal opstille ligningen:

0,5\cdot(-10)+0,25\cdot 2+0,15\cdot 10+0,1\cdot x=4

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.