Matematik

Harmoniske svingninger

29. april 2020 af Ida1235 - Niveau: B-niveau

Nogle der vil hjælpee med hvad man skal skrive i maple for der kommer en graf frem af dem her?

Tegn graferne 

a) f(x)=sin(x)

b) g(x)=5*sin(x)

c) h(x)=sin(x)+5

d) i(x)=sin(x-1)

e) j(x)=sin(x+1)

g) forklar hvad der sker med f(x) for hver af funktionerne g(x), h(x), i(x) og j(x)

Håber i vil/kan hjælpe:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2020 af ringstedLC

Når man plotter en trigonometrisk funktion, er det en god ide at sætte et interval på fx 0 - 2π, da disse er periodiske.

Uden interval vil din CAS måske forsøge at vise dig "hele" grafen som jo er et uendelig antal svingninger. Derfor ses bare en farvet flade fra - x til x uanset zoom.


Skriv et svar til: Harmoniske svingninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.