Matematik

Kombinatorik og sandsynlighed

29. april 2020 af helpn - Niveau: C-niveau

Hej

Er er nogen der kan hjælpe mig med de her spørgsmål?
Jeg har fået a) til 5040, b) til 8.347.680 og c) til 1/8.347.680. 
Jeg er dog i tvivl om det er korrekt og om resten.. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2020 af janhaa


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2020 af janhaa

c) P = ((7C7*29C0) / 36C7 = 1,2*10^-7

d) ) P = ((7C4*29C3) / 36C7 = 0,015


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2020 af janhaa

d) ) P = ((7C5*29C2) / 36C7 = 0,001

d) ) P = ((7C6*29C1) / 36C7 = 0,000024


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. april 2020 af janhaa

e ) P = ((7C0*29C7) / 36C7 = 0,187


Svar #5
29. april 2020 af helpn

#2

c) P = ((7C7*29C0) / 36C7 = 1,2*10^-7

d) ) P = ((7C4*29C3) / 36C7 = 0,015

Tak for svar :) Hvad med e) og f)? ved du hvordan de skal løses?


Svar #6
29. april 2020 af helpn

Hov, havde ikke lige set du var i gang


Skriv et svar til: Kombinatorik og sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.