Matematik

Sandsynlighedsberegning

30. april 2020 af Peter991 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan skal løsningen skrives i wordmat ved spørgsmål b)?

Vedhæftet fil: amamamaamamaama.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
30. april 2020 af mathon

                    \small \small \small \begin{array}{lllll}a)&K_{12,2}=66\\\\ b)&\textup{p(2 cola)} =\frac{K_{5,2}}{66}=\frac{10}{66}=15\% \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. april 2020 af AMelev

                         
I Wordmat kan man mig bekendt ikke beregne kombinationer (binomialkoefficienter) direkte. Man  skal bruge formlen for K(n,r), indsætte værdierne og beregne.
Formlen findes ved (neden under Innsæt) at klikke Sands. > Binomial og der vælge K(n,r).
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. april 2020 af PeterValberg

Okay, sorry ....opgaveteksten blev indsat, mens jeg tastede :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Sandsynlighedsberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.