Matematik

normalfordeling

04. maj 2020 af kongen3 - Niveau: A-niveau

hej har bøvlet med de her opgaver i et par timer nu uden at finde frem til nogen resultater. håber i kan hjælpe. 


Svar #1
04. maj 2020 af kongen3

har vedlagt billede af opgaverne som jeg har problemer med


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. maj 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. maj 2020 af peter lind

3)  Det er noger du slår op på dit CAS værktøj

4) Det er sansynligeden for at du ved et forsøg får et resultat mellem 10 og 20


Svar #4
04. maj 2020 af kongen3

hvordan skal det løses ved cas værktøj, det er ikke noget vi har brugt rigitg. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. maj 2020 af peter lind

Det er afhængig af CAS værktøjet. Se i hjælpefunktioner, manualer eller hvad du nu har


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. maj 2020 af AMelev

Husk kun en opgave pr. tråd, ellers bliver det let noget rod.

Opg. 3 X ~ N(15,4) Brug dit CAS-værktøj til at bestemme P(X ≤ 23) eller FS side 43 (265), (261) & (260)

Opg. 4

 F(t)=\int_{-\infty }^{t}f(x)dx
\int_{a}^{b}f(x)dx=\int_{-\infty }^{b}f(x)dx+\int_{a}^{-\infty }f(x)dx= \int_{-\infty }^{b}f(x)dx-\int_{-\infty }^{a}f(x)dx=

F(b)-F(a)=P(a\leq X\leq b)


Brugbart svar (0)

Svar #7
04. maj 2020 af AMelev

#4 Hvilket CAS-værktøj benytter du?


Skriv et svar til: normalfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.