Matematik

Bold

04. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
I et spil kan vi udregne antal point sådan:

A: Gang 3 med antal krydser.

B: Læg A-resultatet til 5.

Angiv disse udregninger ved at skrive et regneudtryk med x:

Antal point =...

Hvad skal jeg regne ud her

Er det ikke 3x+5

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2020 af ringstedLC

Jo.


Svar #2
04. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Hvis x=6 er dette regneudtryk =...
Er det så det samme 3x+6

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. maj 2020 af AMelev

Nej, du siger, at x = 6, og så står der jo 3·6 + 5.


Svar #4
04. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Ok. Den første. Hvorfor er udtrykket lige præcis 3x+5 hvis det skulle være en forklaring

Svar #5
04. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Er det ikke noget med point at gøre eller?

Svar #6
04. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

?

Brugbart svar (0)

Svar #7
05. maj 2020 af AMelev

x = antal krydser
y = antal point
Antal point = 3*antal krydser + 5

Svar #8
05. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Hvis x=6 er dette regneudtryk = 3*6+5
Hvorfor lige præcis dette.

Brugbart svar (0)

Svar #9
05. maj 2020 af AMelev

y =3·x + 5 og x = 6, så y = 3·6 + 5


Skriv et svar til: Bold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.