Matematik

pakker

07. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

X står for et tal. På hver pakke står antal mønter den indeholder:
Hvilket af regneudtrykkene 1-3 angiver antalmønter i disse pakker?

(1) 3+x+x
(2) 3+2*x
(3) 5*x

Er det ikke (2) men hvorfor

sidder fast


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2020 af PeterValberg

Det virker til, at din opgavetekst er taget ud af en sammenhæng,
sikkert sammenhængende opgaver, - vi er nødt til at kende til 
denne sammenhæng for at kunne hjælpe dig......

som opgaven står i dit spørgsmål, giver det ingen mening

X står for et tal. På hver pakke står antal mønter den indeholder:
Hvilket af regneudtrykkene 1-3 angiver antalmønter i disse pakker?

(1) 3+x+x
(2) 3+2*x
(3) 5*x

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
07. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

x står for et tal. På hver pakke står antal mønter den indeholder:

3 x x

(a) Hvilke(t) af regneudtrykkene (1)-(3) angiver antal mønter i disse pakker?

(1) 3+x+x

(2)3+2*x

(3) 5*x


Svar #3
07. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

det giver mening da det er (2) 3+2*x men problemet er ved ikke hvorfor det er (2) og ikke (1) og (3)


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. maj 2020 af PeterValberg

(1) og (2) angiver samme mængde (antal), - bare skrevet på to forskellige måder....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
07. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Hvis x=4 er 3+x+x =...

Jeg gætter på det er 11 da x er 4= 4+3+4= 11.

er det korrekt


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. maj 2020 af PeterValberg

spørger du efter, om 4 + 4 + 3 er lig med 11 ?
(hvilket det selvfølgelig er).....

har du forlagt din lommeregner ? eller din hovedregning ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #7
07. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Kan man ikke sige det på en anden måde da resultatet er korrekt

Brugbart svar (0)

Svar #8
07. maj 2020 af PeterValberg

Kan man ikke sige det på en anden måde da resultatet er korrekt

Det er du simpelthen nødt at uddybe, - jeg forstår ikke lige, hvad du mener med det? 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #9
07. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

x står for et tal. På hver pakke står antal mønter den indeholder:

x x 8 x x x 6

(a) Hvilke(t) af regneudtrykkene (1)-(7) angiver antal mønter i disse pakker?

(1) x+x+8++x+x+x+6

(2) 2*x+8+3*x+6

(3)2x+8+3x+6

(4)14+5*x

(5) 19*x

(6) 19+x

(7) 5x+14

er det ikke (3) da den giver den samme mængde antal


Brugbart svar (0)

Svar #10
07. maj 2020 af PeterValberg

det gør (4) og (7) også .... og du får selv lov til at tænke igennem, hvorfor det er tilfældet

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #11
07. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Er det ikke fordi pga de har forskellige antal mængde

Brugbart svar (0)

Svar #12
07. maj 2020 af PeterValberg

Er det ikke fordi pga de har forskellige antal mængde

Det der, det giver overhovedet ikke mening,
- jeg har følgende anbefaling til dig, den er i tre trin....

#1:   Prøv at læse i din matematikbog/udleveret materialer/noter
#2:   Prøv selv at løse opgaverne
#3:   Gentag #1 og #2

Ja, undskyld, det blev lidt hårdt, men du spørger og spørger og spørger
om helt simple ting ind imellem og igen og igen og igen og..... du forstår
sikkert, hvor jeg vil hen....

Prøv nu for p..... selv at løse dine opgaver..... du kan jo ikke tage os herinde
med til eksamen, når den tid kommer, vel? 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #13
07. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Tak for hjælpen pvm har løst den

Skriv et svar til: pakker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.