Matematik

Sandsynlighed

10. maj 2020 af Wepumpin (Slettet) - Niveau: A-niveau

Mit spørgsmål lyder således:

En person vil undersøge sandsynligheden for, at en sko lander på sålen, hvis den kastes op i luften. Han kaster skoen 200 gange og registrerer, at skoen lande på sålen 30 gange.

a) Bestem sandsynligheden for, at skoen lander på sålen i næste kast.

Mit svar: 200/30 = 20/3 = 6.666667%

er dette svar korrekt?

b) Bestem sandsynligheden for, at skoen ikke lander på sålen i næste kast.

Mit svar: Er det så ikke bare de resterende procental? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. maj 2020 af physique

a) jeg tror du har byttet om på dem altså 30/200, er ærlig talt slet ikke sikker vil ikke give dig forkerte svar men tænker det bliver 15%

b) hvis det er 15% der er det korrekte svar er det bare 100-15 altså 85%


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. maj 2020 af AMelev

#0 200/30 = 6.67 = 667%

a) Det er 30 gange ud af 200, altså 30/200 = 0.15 = 15%

b) Jo.


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.