Matematik

Binimional

12. maj 2020 af charlottekjear (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, En der har løst opgaven som kan hjælpe


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. maj 2020 af swpply (Slettet)

Hvilken opgave?


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. maj 2020 af peter lind

Hvad for en opgave ?


Svar #3
12. maj 2020 af charlottekjear (Slettet)

sorry glemte at tilføje den... nu skulle den gerne være vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. maj 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. maj 2020 af peter lind

a) Det er en binominalfordeling med n=50 p=0,3

b) Slå den op på dit CAS værktøj

c)  nemmest: Se om P(X < 79) < 0,025 eller P(X>0,79) < 0,025)

Du kan også 9 5% konfidensinterval for fordelingen og se om 79 ligger i dette interval


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. maj 2020 af AMelev

a) X = Antal mænd X ~ b(50,30)

b) P(X = 15) FS side 41 (252) eller CAS

c) Se evt. https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1959968#1960005


Skriv et svar til: Binimional

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.