Matematik

3-trins

13. maj 2020 af Anika22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har ingen anelse hvordan man laver den her opgave


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. maj 2020 af swpply (Slettet)

                                             \begin{align*} f^\prime(x) &= \lim_{h\rightarrow0}\frac{f(x+h)-f(x)}{h} \\ &= \lim_{h\rightarrow0}\frac{3(x+h)^2-3x^2}{h} \\ &= \lim_{h\rightarrow0}\frac{3x^2 + 6xh + 3h^2 - 3x^2}{h} \\ &= \lim_{h\rightarrow0}(6x + 3h) \\ &= 6x \end{align*}


Skriv et svar til: 3-trins

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.