Matematik

Binimional

13. maj 2020 af Sophia43 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa, en som kan hjælpe mig på vej i denne opgave?


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. maj 2020 af peter lind


Svar #2
13. maj 2020 af Sophia43 (Slettet)

Hej Peter, kan du hjælpe med opgaven? jeg seriøst helt lost


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. maj 2020 af peter lind

a) Det er en binomialfordeling med n = 50 og p = 0,30

b) brug dit CAS vrktj eller se formel 186 o 188 side 31 i din formelsaing

c) nulhypotese: p = 0,30

se om P(X<79) < 0,025 eller P(X>79) > 0,025

Du kan også finde et 95% konfidensintervallet og se om 79 ligger i det iterval eller ej


Skriv et svar til: Binimional

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.