Matematik

Trigonometriske funktioner

14. maj 2020 af Ida1235 - Niveau: B-niveau

Hvordan betemmer jeg T?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2020 af oppenede

Aflæs b ud fra forskriften og indsæt i formlen for T.


Svar #2
14. maj 2020 af Ida1235

ved ikke helt hvad b er, forstår ikke om det 8 eller hvad det er
?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. maj 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. maj 2020 af mathon

            \small \small \begin{array}{lllll} f(x)=a\cdot \sin(b\cdot x+c)+d\\\\ f(x)=2\cdot \sin(8\cdot x+(-6))+(-2)\\\\ T=\frac{2\pi}{8}=\frac{\pi}{4} \end{array}


Skriv et svar til: Trigonometriske funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.