Matematik

Trigonometriske funktioner

14. maj 2020 af Ida1235 - Niveau: B-niveau

Hvordan løses denne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2020 af janhaa

p = 2pi/b = pi/3

b = 6

?


Svar #2
14. maj 2020 af Ida1235

er det så bare 6/3 ???


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. maj 2020 af janhaa

ok, I asked you, what is b???


Skriv et svar til: Trigonometriske funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.