Matematik

Trigonometriske funktioner

14. maj 2020 af Ida1235 - Niveau: B-niveau

Hvordan løser jeg denne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2020 af janhaa

b?


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2020 af janhaa

p = 2pi/b = pi/3

b = 6

?


Svar #3
14. maj 2020 af Ida1235

så. b er 6?


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. maj 2020 af janhaa

#3

så. b er 6?

how is b given?

how is b defined?


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. maj 2020 af lass668c

perioden T i opgave A er afstanden på x-aksen fra bølge top  til bølge top


Skriv et svar til: Trigonometriske funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.