Matematik

Trigonometri. hjælp

14. maj 2020 af Emrah4800 (Slettet) - Niveau: C-niveau

opgaven er vædfæftet :) ..



 

Vedhæftet fil: trignometri.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
14. maj 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2020 af peter lind

Brug pytagoras til at beregne pindens skygge

forholdet mellem skyggens længde og pindens skygge er det samme som forholdet mellem flagstangens højde og pindens højde


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. maj 2020 af mathon

              \small \small \begin{array}{llllll}c)\\& \textup{Define }f(x,y,z)=\cos^{-1}\left ( \frac{x^2+y^2-z^2}{2\cdot x\cdot y} \right )\\\\ &\qquad \textup{trekantens vinkler:}&\\&& f(5.3,8.2,7.4)\\\\ && f(5.3,7.4,8.2)\\\\ && f(7.4,8.2,5.3) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. maj 2020 af AMelev

#0 Det er svært at få noget fornuftigt ud af det billede, du har lagt op. Så vidt jeg kan se, har du delt den sidste figur i to.

a) De to trekanter er ensvinklede. Brug din formelsamling (FS) side 8 (33) og (31) eller (32)

b) Ser den nederste figur sådan ud?

Hvis ja. Brug fx størrelsesforholdet 1:100
Afsæt er punkt A og derfra en lodret halvlinje m
Tegn en cirkel med A som centrum og 8.2 (cm) som radius
Afsæt skæringspunktet B mellem cirklen og m
Tegn to cirkel med hhv. A og B som centrum og hhv. 5.3 (cm) og 7.4 (cm) som radius og afsæt deres skæringspunkt C
Mål vinklerne.
 

Vedhæftet fil:Opgave.png

Skriv et svar til: Trigonometri. hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.