Matematik

vinduer

15. maj 2020 af annonym368 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Yosef pudser vinduer på
skolen. Det tager ham 6 timer
at få klaret alle vinduerne.
Ugen efter er det Annas tur.
Hun er hurtigere til at pudse
vinduer. Hun klarer det hele på
3 timer.
Hvor lang tid tager det, hvis de to
skulle hjælpe hinanden?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2020 af Moderatoren

For fremtiden bedes du forklare præcist, hvilke problemer som du har. Hvad du selv tænker at gøre osv. 

Start med denne opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. maj 2020 af Moderatoren

Og når nogen har hjulpet dig, så er det bare rigtig god stil at skrive tak for hjælpen.


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. maj 2020 af mathon

\small \begin{array}{llllllll}\qquad \qquad \qquad\begin{array}{l|c|c|c} &\textup{Yosef}&\textup{Anna}&\textup{i f\ae llesskab}\\ \hline \textup{pudses p\aa \ 1 time}&\frac{1}{6}&\frac{1}{3}&\frac{1}{6}+\frac{1}{3}=\frac{1}{2} \end{array}\\\\\\ \textup{I samarbejde pudser de halvdelen af vinduerne p\aa \ en time.}\\ \textup{I samarbejde er de 2 timer om at pudse vinduerne.} \end{array}


Svar #4
15. maj 2020 af annonym368 (Slettet)

#2

Og når nogen har hjulpet dig, så er det bare rigtig god stil at skrive tak for hjælpen.

tak tak


Svar #5
15. maj 2020 af annonym368 (Slettet)

#3

\small \begin{array}{llllllll}\qquad \qquad \qquad\begin{array}{l|c|c|c} &\textup{Yosef}&\textup{Anna}&\textup{i f\ae llesskab}\\ \hline \textup{pudses p\aa \ 1 time}&\frac{1}{6}&\frac{1}{3}&\frac{1}{6}+\frac{1}{3}=\frac{1}{2} \end{array}\\\\\\ \textup{I samarbejde pudser de halvdelen af vinduerne p\aa \ en time.}\\ \textup{I samarbejde er de 2 timer om at pudse vinduerne.} \end{array}

Mange tak!:)


Skriv et svar til: vinduer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.