Matematik

Hjælp

16. maj 2020 af Lukassssssss - Niveau: 9. klasse

Rigtigt svar:
50. Tabellen herunder er fra et datasæt, der har middeltallet 5.

8 7 4 5 3 2 ( ) 5 5 9

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2020 af mathon

                 \small \frac{8+7+4+5+3+2+x+5+5+9}{10}=5


Svar #2
16. maj 2020 af Lukassssssss

Det er ikke rigtigt, det skal give 2?

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. maj 2020 af mathon

Hvis du nu også regnede lidt:
                                                         \small \begin{array}{llll} \frac{x+48}{10}=5\\\\ x+48=50\\\\ x=2 \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.