Matematik

Fejl i Nspire

17. maj 2020 af Hjælpmighurtigtt - Niveau: C-niveau
Er der en som kan fortæller mig hvorfor den siger “x=undef” i det nederste regnestykke.
Tak på forhånd :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2020 af peter lind

Det er fordi man ikke kan dividere med 0.  a=1


Svar #3
17. maj 2020 af Hjælpmighurtigtt

Skal der så bare stå 1 i nævneren?

Brugbart svar (0)

Svar #4
17. maj 2020 af peter lind

Der skal stå 2*1


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. maj 2020 af ringstedLC

#3: Du ved godt, at:

\begin{align*} x^2-7x+10 &=0\Rightarrow \left\{\begin{matrix} a=1\\ b=-7\\ c=10 \end{matrix}\right. \\ d &=b^2-4ac \\ &=(-7)^2-4\cdot 1\cdot 10=\;? \\ x &= \frac{-(-7)\pm\sqrt{d}}{2\cdot 1} \end{align*}


Skriv et svar til: Fejl i Nspire

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.