Fysik

Bremsemodstand

19. maj 2020 af Daniella500 - Niveau: B-niveau

Har brug for hjælp til denne opgave

Vedhæftet fil: Fysik bremsemodstand.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2020 af mathon

                \small \small \begin{array}{llll}\mathbf{b)}\\ & R\parallel R\parallel \frac{R}{2}\\\\ &\frac{1}{R_{\textup{erstat}}}=\frac{1}{R}+\frac{1}{R}+\frac{1}{\frac{R}{2}}=\frac{1+1+2}{R}=\frac{4}{R}\\\\& R_{\textup{erstat}}=\frac{R}{4}=\frac{3.14\;\Omega}{4}=0.785\;\Omega \end{array}


Skriv et svar til: Bremsemodstand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.