Matematik

Ligningssystem (vektorfunktioner)

22. maj 2020 af sb275 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg har endnu en gang svært ved at bruge Nspire. Hvordan løser man følgende ligningssystem på programmet? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. maj 2020 af mathon

                        \small \begin{array}{llll}& \textup{solve}\left ( \left\{\begin{array}{lll}-t=11r+6\\&,\left \{ r,t \right \}\\t=r+2 \end{array}\right. \right ) \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. maj 2020 af mathon

eller
                      \small \textup{solve}\left (-t=11r+6\textup{ and }t=r+2,\left \{ r,t \right \} \right )


Skriv et svar til: Ligningssystem (vektorfunktioner)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.