Matematik

Vektor med t

28. maj 2020 af Ladora (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har denne opgave, som jeg ikke kn finde ud af...


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. maj 2020 af Jones2929

For at de to vektorer skal være ortogonale skal deres skalarprodukt give 0. Skalarproduktet findes ved formlen a_1*b_1+a_2*b_2. Du har følgende værdier: a1 = t, a2 = 10, b1 = (-6) og b2 = 3. Du løser skalarproduktet = 0.

t*(-6)+10*3 = 0

Det skal løses. Som hjælpt/vejledning bliver t 5, men du skal selv gange ind/isolere/reducere det


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. maj 2020 af PeterValberg

Se eventuelt video nr. 7 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
29. maj 2020 af Ladora (Slettet)

Tak!


Skriv et svar til: Vektor med t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.