Fysik

force a vector

28. maj 2020 af hma98 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej jeg har udregnet problem 3 men jeg har et problem mht. hvordan jeg skal beregne massen til vægt. Problemet er vedhæftet. 

jeg har fået af vide at m = 150 kg dog skal det omberegnes til vægt 

det har jeg gjort ved at sige Weight = m * gravity

                                             weight = 150 kg * 9,8 m/s = 1470 N 

Har søgt på det og har set at der er andre måder at udregne det på så er lidt forvirret omkring om det er den rigtige måde. Den video som der er i opgaven snakker min lærer om force of vector og ved ikke om jeg har inkluderet det.            

Dog her er min udregning 

S2 beregnet              

Tan C = S2/W 

S2= Tan (39) * 1470 N  = 1190,38 N 

Sberegnet

Cos C = W/S1

S1=1470N/cos(39) = 1891,54 N 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2020 af Soeffi


Svar #2
28. maj 2020 af hma98

min medstuderende har skrevet til mig "i'm not using the weight on the Pythagorean, it's the size of the side that becomes the same as the weight since we extended it. According to the force a vector laws"


Skriv et svar til: force a vector

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.