Matematik

Komplekse tal

04. juni 2020 af ty16 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, er der nogen som kan fortælle mig om dette resultat jeg er kommet frem til er korrekt ? 

er lidt usikker på hvor vidt jeg har gjort det rigtige.

har vedhæftet fil. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2020 af janhaa

e^{-i \pi}= -1\\ \\da\,\sin(\pi)=0


Skriv et svar til: Komplekse tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.