Matematik

Hjælp til aflevering

09. juni 2020 af Peter00005 - Niveau: B-niveau

Kan jeg få hjælp til disse opgaver. Den er med hjælpemidler


Svar #1
09. juni 2020 af Peter00005

Også de her opgaver


Svar #2
09. juni 2020 af Peter00005

Tak for hjælpen på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. juni 2020 af Moderatoren

Ja, men gør lige således:

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.

Det virker nemlig som om, at du sidder til en prøve og bare vil have svarene serveret.


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. juni 2020 af PeterValberg

#3 Enig, det virker til at være et helt opgavesæt....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. juni 2020 af AMelev

Brug din formelsamling.


Brugbart svar (1)

Svar #6
09. juni 2020 af Jones2929

Et par bemærkninger: det ser ud til, at du har fået årets eksamenssæt af din lærer. Med tid kommer sættet ud i cirkulation (f.eks. til afleveringer i normalt brug), men det er måske for tidligt at "udgive" det eller spørge til det på nettet.

Jeg hjælper dig, men årets eksamenssæt er meget nemt. Man kan næsten løse de fleste opgaver i hovedet. Og som AMelev siger - brug din formelsamling

1.a: indsæt 3 på x's plads
1.b: brug førstekoordinaten til parablens toppunkt t_x = \frac{-b}{2a}

2.a: aflæs de x-værdier, hvor de skærer

3.a: 25 er radius^2, brug formlen (x-a)^2+(y-b)^2=r^2

3.b: indsæt det i formlen og se, om det giver 25 (mindre betyder, at det er inde i cirklen. Større betyder, at det er udenfor cirklen)
4.a: brug f'(x) = g'(x)*h(y). Det er en sammensat funktion
5.a: For nemt...
6.a: brug det, som du kender fra differentielregning og monotoniforhold
7.a: Find arealet af kvadratet, cirklen, 3/4 af cirklen og derved arealet


Skriv et svar til: Hjælp til aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.