Matematik

Hjælp

10. juni 2020 af Lukassssssss - Niveau: 10. klasse

----------

3√1000

 



 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2020 af Jones2929

Øhh du skal huske at give dit spørgsmål en sigende titel og beskrive dit problem. Vi ved ikke, om du har brug for hjælp til 3*\sqrt{1000} eller \sqrt[3]{1000}


Svar #2
10. juni 2020 af Lukassssssss

Den du har lavet til højre

[\sqrt[3]{1000}] . 


Svar #3
10. juni 2020 af Lukassssssss

PLzzz hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. juni 2020 af Jones2929

\sqrt[3]{1000} = 10

Man faktoriserer 1000 til 10^3

\sqrt[3]{10^3}

Brug reglen \sqrt[n]{a^n}= a

\sqrt[3]{10^3}= 10


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.