Fysik

Halvkugle telt

01. juli 2020 af TheMathNerd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej SP

Se vedhæftede

Mine udregninger for gulvareal:

2,12*pi = 13.8544236023

Mine udregninger så således ud for rumfang:

\frac{4}{3}*\pi *2,1^3 = 38.7923860865 / 2 = 19.3961930433

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juli 2020 af StoreNord

I din sidst linje skal du også dividere med 2 i det første udtryk.
Ellers er der ikke konsistens i linjen.

Og du har alt for mange decimaler.


Svar #2
01. juli 2020 af TheMathNerd (Slettet)

13.8544236023/2= 6.92721180115

bedre :))


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. juli 2020 af StoreNord

Nej. Dit facit var rigtigt nok.
Men før det første lighedstegn skulle du også dividere med 2.


Svar #4
01. juli 2020 af TheMathNerd (Slettet)

hvordan så?


Brugbart svar (1)

Svar #5
01. juli 2020 af StoreNord

Før det første lighedstegn skal du også dividere med 2.


Svar #6
01. juli 2020 af TheMathNerd (Slettet)

(4/3 * pi * 2,13)/2?


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. juli 2020 af StoreNord

\frac{4}{3}*\pi *2,1^3/2 = 38.7923860865 / 2 = 19.3961930433
og så er der for mange decimaler.


Svar #8
01. juli 2020 af TheMathNerd (Slettet)

dem skal jeg nok forkorte til 2 decimaler :)


Brugbart svar (0)

Svar #9
01. juli 2020 af StoreNord

Ja


Svar #10
01. juli 2020 af TheMathNerd (Slettet)

men jeg har det spørgsmål hurtigt:

h = 12,8 m3/5,10 m2 = 2,51 m?


Brugbart svar (0)

Svar #11
01. juli 2020 af OliverHviid

#10 Ja.


Brugbart svar (1)

Svar #12
01. juli 2020 af StoreNord

Dog kunne der være krav om 3 decimaler.          :-)    mm


Skriv et svar til: Halvkugle telt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.