Matematik

hjælp

24. juli 2020 af Lukassssssss - Niveau: 8. klasse

Per cykler 4 km og han kører med en gennemsnitsfart på 20 km/t.

Hvordan kan man beregne det?


Svar #1
24. juli 2020 af Lukassssssss

Skal man kunne lavet det i hånden?


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. juli 2020 af ringstedLC

Du kan beregne hvor lang tid turen tager i:

\begin{align*} \frac{4\,\text{km}}{20\,\text{km/t}} \end{align*}

Resultet bliver i timer som kan omregnes til minutter ved at gange med 60.


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. juli 2020 af OliverHviid

Du har jo som sådan ikke spurgt om noget... men jeg regner med at du ønsker at finde ud af hvor lang tid det tager. Anvend t=d/v hvor t=tiden, d=distancen, v=hastigheden. Hvis vi indsætter, så får vi:

t=4 km/20 km/t=0,2 timer, altså 12 minutter.


Svar #4
24. juli 2020 af Lukassssssss

940 * 20% = 1880/100 = 188 og derefter +'ede jeg 188 med   940?


Svar #5
24. juli 2020 af Lukassssssss

ikke her 


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. juli 2020 af OliverHviid

?


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.